+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

BRIONI BOUTIQUE HOTEL Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 60 reviews

  • Personel

    88%
  • Czystość

    87%
  • Wyposażenie

    85%
  • Komfort

    76%
  • Cena

    81%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Radek

grupa przyjaciół, 25.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Michal

grupa przyjaciół, 12.2.2017

Skoczów Polsko

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal

grupa przyjaciół, 18.7.2016

Žilina Slovensko

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Daniela

para, 17.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.5.2016

English

  • Cena ogólna
68 %
  • Quiet, nice location.. I played billiard in my room :)

  • Shower was not very good. Water pressure was too low and cold/hot water changing all the time during showering.. Breakfast could be better..

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zuzana

para, 25.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Petra

dorośli, 20.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
8

pan Slabý, Firma RWE

rodzina ze starszym dzieckiem, 30.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lukáš Matějka

grupa przyjaciół, 27.1.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Dobrý den, nemáme co vytknout, celková spokojenost. Navíc ze zastávky vlaku ve Stodolní je to na dohle, do okolních podniků kousek. Při příští cestě se znovu určitě ubytujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den pane Lukáši,

děkujeme Vám za Vaše hodnocení a budem rádi když náš hotel využijete i při příští cestě do Ostravy .
Tým hotelu Brioni

p. Vágner

podróżujący w pojedynkę, 17.1.2015

Čeština

  • Cena ogólna
58 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
1
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.12.2014

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • příšerný hluk z vedlejší diskotéky do ranních hodin

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
4
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den paní Brunclíková,
děkujeme za Vaše hodnocení a sme velmi rádi, že jste byla ubytovaná v našem hotelu.
Hotel Brioni je na Stodolní ulici, která je jednou z nejrušnějších ulic Ostravy. Naši hotelový hosté mají možnost výběru mezi pokojem orientovaným do ulice nebo také do dvora. Samozřejmě tyto pokoje jsou klidnější a není hluk z ulice zejména o víkendech tak slyšet.
S pozdravem
Brioni Boutique Team

Jozef

podróżujący w pojedynkę, 31.7.2014

Slovensko

  • Cena ogólna
88 %
  • Prijemné a zaujimavé - prijemný personál

  • Hlucne prostredie - diskoteka

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den pane Sulaj,
děkujeme za kladné hodnocení Vašeho pobytu v hotelu Brioni Boutique.
Brioni Boutique Team

Jiří

para, 15.12.2013

Čeština

  • Cena ogólna
78 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

lubor Bystřický

podróżujący w pojedynkę, 4.12.2013

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den pane Bystřický,
děkujeme za hodnocení a těšíme sa na Vaši příští návštěvu.
Brioni Boutique Team

Jiri

para, 29.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
54 %
  • Dobrá poloha na Stodolní ulici. Hluk je snesitelný.Velmi pěkné interiery restaurace, moderni vytah atd.

  • Bohuzel v zadnem pripade neodpovida hotelu s 4 hvezdami. Odpovida max. 2 a 1/2. Velmi maly pokoj, mizerna koupelna a silene zelezne postele, ktere vrzali. Snidane slaba s hroznou kavou. Hotel asi nevenoval pozornost vybaveni pokoju nejnizsi kvality. Na ty 4 hvezdy se hodnotili asi jen ty apartmany s kulecnikem :-)

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den pane Jiří,
omluvte, prosím, menší rozměry naší koupelny. Náš hotel je památkově chráněnou budovou a stavební úřad nám nepovolil zásahy do nosných zdí.
Při rekonstrukci jsme se museli držet starých půdorysů. Snídaně se podáva formou bufetových stolů,kde je výběr jak z teplého tak studeného bufetu, sladkého, čerstvého ovoce a mnoho dalšího. Snídaňové kafe je odpovídající, pokuď si host přeje espresso tak mu ho obsluha na hotelovém baru velice ráda připraví.
Hotel Briono Boutique Team

Zuzana Jančíková

podróżujący w pojedynkę, 17.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Všechno

  • nic

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.