+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

BRIONI BOUTIQUE HOTEL Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

by 60 reviews

  • Personal

    88%
  • Sauberkeit

    87%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    76%
  • Preis-leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 27.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Radek

Gruppe von Freunden, 25.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Michal

Gruppe von Freunden, 12.2.2017

Skoczów Polsko

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 13.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 18.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal

Gruppe von Freunden, 18.7.2016

Žilina Slovensko

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Daniela

Älteres Paar, 17.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 19.5.2016

English

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Quiet, nice location.. I played billiard in my room :)

  • Shower was not very good. Water pressure was too low and cold/hot water changing all the time during showering.. Breakfast could be better..

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 9.4.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zuzana

Älteres Paar, 25.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Petra

Junges Paar, 20.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
8

pan Slabý, Firma RWE

Familie mit Kindern, 30.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lukáš Matějka

Gruppe von Freunden, 27.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dobrý den, nemáme co vytknout, celková spokojenost. Navíc ze zastávky vlaku ve Stodolní je to na dohle, do okolních podniků kousek. Při příští cestě se znovu určitě ubytujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den pane Lukáši,

děkujeme Vám za Vaše hodnocení a budem rádi když náš hotel využijete i při příští cestě do Ostravy .
Tým hotelu Brioni

p. Vágner

Einzelreisende, 17.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
58 %

(Ohne Text Stern)

Personál
1
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonymus

Einzelreisende, 23.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • příšerný hluk z vedlejší diskotéky do ranních hodin

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
4
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den paní Brunclíková,
děkujeme za Vaše hodnocení a sme velmi rádi, že jste byla ubytovaná v našem hotelu.
Hotel Brioni je na Stodolní ulici, která je jednou z nejrušnějších ulic Ostravy. Naši hotelový hosté mají možnost výběru mezi pokojem orientovaným do ulice nebo také do dvora. Samozřejmě tyto pokoje jsou klidnější a není hluk z ulice zejména o víkendech tak slyšet.
S pozdravem
Brioni Boutique Team

Jozef

Einzelreisende, 31.7.2014

Slovensko

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Prijemné a zaujimavé - prijemný personál

  • Hlucne prostredie - diskoteka

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den pane Sulaj,
děkujeme za kladné hodnocení Vašeho pobytu v hotelu Brioni Boutique.
Brioni Boutique Team

Jiří

Älteres Paar, 15.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

lubor Bystřický

Einzelreisende, 4.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den pane Bystřický,
děkujeme za hodnocení a těšíme sa na Vaši příští návštěvu.
Brioni Boutique Team

Jiri

Älteres Paar, 29.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %
  • Dobrá poloha na Stodolní ulici. Hluk je snesitelný.Velmi pěkné interiery restaurace, moderni vytah atd.

  • Bohuzel v zadnem pripade neodpovida hotelu s 4 hvezdami. Odpovida max. 2 a 1/2. Velmi maly pokoj, mizerna koupelna a silene zelezne postele, ktere vrzali. Snidane slaba s hroznou kavou. Hotel asi nevenoval pozornost vybaveni pokoju nejnizsi kvality. Na ty 4 hvezdy se hodnotili asi jen ty apartmany s kulecnikem :-)

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
BRIONI BOUTIQUE HOTEL replied to this review.
Dobrý den pane Jiří,
omluvte, prosím, menší rozměry naší koupelny. Náš hotel je památkově chráněnou budovou a stavební úřad nám nepovolil zásahy do nosných zdí.
Při rekonstrukci jsme se museli držet starých půdorysů. Snídaně se podáva formou bufetových stolů,kde je výběr jak z teplého tak studeného bufetu, sladkého, čerstvého ovoce a mnoho dalšího. Snídaňové kafe je odpovídající, pokuď si host přeje espresso tak mu ho obsluha na hotelovém baru velice ráda připraví.
Hotel Briono Boutique Team

Zuzana Jančíková

Einzelreisende, 17.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Všechno

  • nic

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.