+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

BRIONI BOUTIQUE HOTEL Recenze

Hodnocení hotelu

84%
Velmi dobré

dle 72 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    88%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jiri

dospělý pár, 29.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • Dobrá poloha na Stodolní ulici. Hluk je snesitelný.Velmi pěkné interiery restaurace, moderni vytah atd.

  • Bohuzel v zadnem pripade neodpovida hotelu s 4 hvezdami. Odpovida max. 2 a 1/2. Velmi maly pokoj, mizerna koupelna a silene zelezne postele, ktere vrzali. Snidane slaba s hroznou kavou. Hotel asi nevenoval pozornost vybaveni pokoju nejnizsi kvality. Na ty 4 hvezdy se hodnotili asi jen ty apartmany s kulecnikem :-)

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
BRIONI BOUTIQUE HOTEL odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den pane Jiří,
omluvte, prosím, menší rozměry naší koupelny. Náš hotel je památkově chráněnou budovou a stavební úřad nám nepovolil zásahy do nosných zdí.
Při rekonstrukci jsme se museli držet starých půdorysů. Snídaně se podáva formou bufetových stolů,kde je výběr jak z teplého tak studeného bufetu, sladkého, čerstvého ovoce a mnoho dalšího. Snídaňové kafe je odpovídající, pokuď si host přeje espresso tak mu ho obsluha na hotelovém baru velice ráda připraví.
Hotel Briono Boutique Team

Anonym

dospělý pár, 20.10.2010

Slovensko

  • Celkové hodnocení
55 %
  • nespokojní,izba ešte o 14.30 neuprataná,nenachystaná,potuchlý nevyvetraný priestor,odišli sme do iného hotela

Personál
0
Služby
0
Čistota
0
Komfort
1
Cena/kvalita
10

Jakub

dospělý pár, 11.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
4
Cena/kvalita
2

p. Vágner

jednotlivec, 17.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
1
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

mladý pár, 12.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 14.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Dana Kykalová

jednotlivec, 12.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Pěkný čistý pokoj, příjemná restaurace a výborná snídaně.

  • V pokoji byla zima a televize byla stará se špatným zvukem.

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

- Šulc

jednotlivec, 4.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Hotel nám vyšel vstříct ,když jsme dorazily již během ranních hodin. Pokoj během 20 minut upravily na dvě lůžka + přistýlku. Vzhledem k tomu že jsme cestovali v noci to bylo pro nás dost důležité.

  • V nabídce byl třílůžkový pokoj. Místo toho jsme obdrželi dvojlůžkový pokoj + přistýlku. To je podle mého dost velký rozdíl.

Personál
10
Služby
4
Čistota
9
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Zdeňka Kulová

dospělý pár, 26.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Personál byl úžasně vstřícný a milý. Obsluhující u snídaně byl skutečně profesionál.

  • Jak jsem spoléhala na počet hvězdiček za jménem hotelu a přišlo překvapení drobných nepříjemností. Např. vystoupím z výtahu do tmy dlouhé chodby "osvětlené" jednou bludičkou u stropu... tři vteřiny a rozsvěcuje se světlo na základě mého pohybu a funkční fotobuňky... odemykám dveře pokoje a vejdu, ale ouha, ještě jedny dveře půl metru za prvními a vtom zhasíná světlo na chodbě a můj pokoj je totálně ve tmě. Nepochopitelně je vypínač až za dveřmi. Když odcházím, zhasínám a šmátrám po prvních dveřích a pak druhých dveřích a zoufale mávám na fotobuňku, protože mě ta tma už fakt nebere! Pokojíček malý, ale útulný. Sprchovák a WC nemá chybu - vše čisté, fungující a dostačující. I když okno z pokoje vede na hlučnou ulici Stodolní plnou korzujících bavících se lidí, není nic slyšet. Jen občas vrzající postel z vedlejšího pokoje. Taky mi vrže postel. Přes postel je světlý přehoz s divnými fleky, které evidentně už nejdou vyprat. Povlečení je ale čistě bílé a příjemné. Jsou to dvě postele přiražené k sobě, takže tulení k mému manželovi - spolubydlícímu, není dost možné. Zvedám matraci a rovnám volně ložené prkno sloužící jako rošt. Spalo se celkem dobře. Ráno jsem šla na snídani, ale v restauraci se připravovala aukce, takže jsem snídala v nějakém baru, zařízeném šíleným militaristou - samopaly na zdech, visící bomby ze stropu... K jídlu byl celkem dobrý a velký výběr a obsluha úžasná. Jen jsem chtěla nějaké ovoce, ale tác s nahnilými jablky a zaprášeným hroznovým vínem byl asi jen dekorace. A protože prý je neděle, pečivo je oschlé a nechutné... říkám si, hvězdičky a oni si neumí upéct např. bagetky nebo nějaký chléb. Když to umím já ve své domácí pekárně, tak to snad pro profesionály není problém. Nebo že by nějaká smlouva s pekárnou a nedělní dodávku čerstvého pečiva? A tak mám smíšené pocity, na jedné straně šikovná obsluha a milá slečna na recepci, na druhé straně údiv z několika hvězdiček kvality... V Ostravě je docela dost takovýchto institucí a tak jsem rozhodnuta jít příště o hotel dál...

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Petr Dvorský

skupina přátel, 31.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 19.5.2016

English

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Quiet, nice location.. I played billiard in my room :)

  • Shower was not very good. Water pressure was too low and cold/hot water changing all the time during showering.. Breakfast could be better..

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 23.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • příšerný hluk z vedlejší diskotéky do ranních hodin

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
4
BRIONI BOUTIQUE HOTEL odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den paní Brunclíková,
děkujeme za Vaše hodnocení a sme velmi rádi, že jste byla ubytovaná v našem hotelu.
Hotel Brioni je na Stodolní ulici, která je jednou z nejrušnějších ulic Ostravy. Naši hotelový hosté mají možnost výběru mezi pokojem orientovaným do ulice nebo také do dvora. Samozřejmě tyto pokoje jsou klidnější a není hluk z ulice zejména o víkendech tak slyšet.
S pozdravem
Brioni Boutique Team

Pan Lambeitl

jednotlivec, 18.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 22.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
5
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina přátel, 24.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Snídaně

  • Malá koupelna

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 18.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

- Lešťanský

jednotlivec, 29.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
74 %
  • dočasná porucha sítě telefonní linky -

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Petra

mladý pár, 20.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina přátel, 21.7.2012

Polski

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Radek

skupina přátel, 25.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6